Photo Detail

B737-55S


Author: Jan Chaloupka
Date taken: 02/2012
Number of ratings: 0×
Number of views: 3603×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Foxx (...195.163...)
2012-03-09 14:13

Komárek: no a?

Komárek - unsigned guest (...102.220...)
2012-03-08 20:57

Tohle by na airliners.net nikdy nevzali.

Pavel Mareš (...180.237...)
2012-03-08 19:58

Jéžiš, já se tý fotku strašně lekl, jde z ní děs - ty temný mračna...

ICARcz - unsigned guest (...222.224...)
2012-03-08 19:17

Mě se to líbí jako grafika, beru to jako obraz, do spotterské fotky to má hodně daleko- myslím , že míra úprav je pro tento server už tak trochu přes čáru a další podobné nebudou v blízké době následovat.Sám autor si hromadným zasláním více podobně upravených fotek vyrobil specialitu- originální neoriginalitu... S podobnými nápady, které sem ale také rozhodně patří, se má šetřit, měly by tu být jako koření mezi těmi zdánlivě "obyčejnými". Už jsem několikrát konstatoval, že toto není fotoserver, ale letecký server, takže proto mají "obyčejné" fotky logicky převahu.
A chtěl bych jenom podotknout, že pokud se stane fotka fotkou dne, nesvědčí to nic o její kvalitě... spousta lidí si na ni klikne jenom proto, že jsou zvědaví, co s normální fotkou autor provedl - pro jedny za hrůzu, pro druhé za krásu...náhledy jsou tedy i od lidí, kterým se to nelíbí :-) Takže svou chvilku slávy ať si autor užije, ale je to sláva trochu pofiderní... Fotky dne tady vyhrávají i snímky jídla na palubě a podobná umělecká díla, takže ta síň slávy je taková zvláštní. Jsem velmi zvědav na další páně autorova díla, ono být originální příště jinak, je dost těžká věc, zvláště na LKPR, které je moc malé na množství lidí, co běhá kolem plotu a po ploše...Držím palce, laťka byla nasazena dost vysoko :-)

Juris - unsigned guest (...99.134...)
2012-03-08 17:05

kamil:sem se dávají fotky také i pro návštěvníky,že.Zatím jsem tady nikde nečetl,mistře,že návštěvník je povinen,aby se mu všechny fotky líbily a není mi ani známo,že by se návštěvník nesměl vyjádřit záporně,k tomu,co zde vidí.
Tak pokud s tím máš problémy,tak si svoje fotky nech doma,pokud tady nějaké máš a nebude tě trápit,pokud ti je někdo poplije:-)

časopis - unsigned guest (...64.0...)
2012-03-08 12:23

fotovideo...nebo na webu ifotovideo.cz...to byste teprve čubrněli co je dneska pomocí počítače možný...ále to jistě všicí víte...kolik soutěží a fotek je tam vidět...tohle je jenom slabej odvar proti těm výtvorům tam...ále nic...jenom úvaha...jak píše autor, pomocí skládání fotek v HDR lze na jedný fotce ve výsledku - zde -vidět prokreslený předměty zájmu a kontrastní mraky k tomu...chce to jenom statické objekty, stativ a vypotit minimálně tři fotky, radši víc, každou s jinou clonou nebo časem uzávěrky...v PC pak vybrat jednu přeexponovanou, jednu podexponovanou a jednu něco mezitím...a dalšími třemi kliknutími je efekt na světě...a můžeme se hádat do nekonečna, jest-li je to už moc nebo ještě málo...osobně si myslim, že fotka je dokonalá a je na ní vidět všechno...bez skládání by bylo nebe vyblitý a létadla O.K. nebo nebe kontrastní a létadla černý jak mour...fotit v protisvětle a aby bylo vidět všechno jinak udělat nejde...viz desítky fotek na planes proti západu slunce a podobně...jó a mimochodem...todle je dokonalý vybočení z tisíců tady...a pořád dokola...éro těsně před dosednutím...mačkám bez invence a nalepim na planes...hujajá

litlestar - unsigned guest (...237.227...)
2012-03-08 12:12

Pre mňa je takáto fotočka vždy pohľadom na dva najkrajšie nátery lietadiel na území Čiech, Moravy, Sliezka a Slovenska. Vždy sa nesmierne rád na takúto fotočku pozriem. vyvoláva to jednak nostatlgiu na časy, ktoré si pamätám (červený náter) a jednak je to dôkaz, že netreba vymýšľať nové nátery, keď tie staré sú tak krásne. O "trsátkovom" nátere je zbytočné písať, autora a toho, čo to schválil, mali zavesiť za ... do prievanu.

Tivat - unsigned guest (...240.166...)
2012-03-08 08:41

nápad je dobrý, ale méně by bylo více, tohle už je přehnané, a trošku mě to připomíná, že se nad ČSA stahují černé mraky

kamil - unsigned guest (...120.195...)
2012-03-08 07:32

Chraň nás Pane před vykladači bible, uměleckými kritiky a znalci kvalitní fotografie. Neb jen oni ví co je krásné, vkusné a jak to mělo vypadat, aby to plnilo vysoce estetická kritéria, stanovená jimi samými... :-)

h.chaloupka - unsigned guest (...177.87...)
2012-03-08 03:01

Samozřejmě díky i za tento názor. Jistě jsem mohl vložit nejprve tu onu neutrální fotku, která byla i základem této - řekněme "koláže". Ale takových zde již bylo mnoho a možná ještě bude. První byla informační, druhá zajímavá a třetí s prominutím nudila. Mohl jsem si vybrat. Přispět svou trochou do mlýna a klidných vod této databáze mírně konzervativních fotek, nebo jít proti proudu. Zvolil jsem variantu B... odpovědí mi budiž, že 2 ze tří vložených fotek (koláží) získaly titul foto dne a stále se drží v popředí zájmu. Zbytek tiše odpočívá, protože nezaujal i neurazil. Neberte to prosím jako útok, urážku či vytahování, protože tomu tak opravdu z mé strany není. Hodnotím fakta. Berte mě jako cosi nedospělého, nehodného, s jistou dávkou tolerance a pochopení... :-) Děkuji

34 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details