Detail fotografie

A319-111


AKT
Typ letadla: A319-111
Letiště: Brno (BRQ/LKTB)
Společnost: EasyJet (EZY/U2)
Registrace: G-EZDF
Autor: Daniel Eliáš
Datum pořízení: 20.01.2014
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 5362×

Popis:

20.01. Oranžová záplava v Brně. Z důvodu navigačního zařízení mimo provoz a mlhy v Krakově divertovaly do Brna linky easyJetu z Bristolu, Paříže (CDG), Gatwicku, Southendu a také Ryanair z Bergama. Cestující zpátečních linek poletí do svých destinací místo z Krakova večer z Brna. Navíc špatné počasí se v Krakově stále drží, takže je možné očekávat další nepravidelnosti.

AKT



Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



j.ree - nepřihlášený host (...91.213...)
27.01.2014 03:40

Dovolim si vstoupit do diskuze.
@Kilo Hotel: celkem racionalni, jen si myslim, ze lepsi nez FRA by byl s LH DUS, tim i odpada Ryan do NRN. Ostatne, ja osobne si myslim, ze FR se v OSR nebude nejak extremne rozvijet, premyslim asi stejne jako vy, podle me STN a max jedna linka do stredomori. Na vic asi v tuto chvili nemame.

BGY - tady nevim, hodne lidi odsud litalo z BRQ, hodne lidi lita z KTW a KRK. Ale o BGY mam taktez pochybnosti.

CIA - asi jen sezonni turisticka destinace. A mozna jen na par sezon, urcite si nemyslim, ze by se mohl litat dlouhodobe.

Navazu na
@Pavelec - ono srovnavat OSR a BTS je trochu nefer, navic pripocitavat VIE je uplne mimo, myslim, ze mnoho rakusaku si spocita, ze nabidka a ceny LCC z VIE + cesta a cas do BTS + predrazene parkovani v BTS - se proste vyplati vice. Takze vsichni radeji leti z VIE. Schvalne, dejte si tu praci a zjistete, kolik % pax v BTS jsou rakusaci. Napovim, je to jednociferne cislo ;)

O tom, ze OSR horkotezko udrzi 3 rotace? To je co za blabol? Prosim, objasnete mi ho. Nejak nevidim nizky LF, nebo na co vlastne narazite. Navic, lita to teprv pul roku..

Martin LKMT - nepřihlášený host (...47.145...)
25.01.2014 08:08

dobře už nic nenamítám
Odra: no mohl by být :-)

Pavelec - nepřihlášený host (...77.232...)
25.01.2014 00:12

Co je nenávistného na konstatování faktů? Že to místním militantním ostravákům nejde pod nos na věci nic nemění.
Nepropadly Ryanairu objemy přepravy z BTS meziročně 2012-2013 o 13%? Propadly. Když jim to nejde ani v BTS s Vídní za rohem, tak na základě čeho usuzujete že by v OSR udělali nějaké zásadní štěstí?
Nedotuje snad Ostrava a MS kraj linku Ryanairu a i přesto se horko těžko udrží tři rotace týdně? Dotuje.
Netvoří snad nezadbatelné procento klientů Ryanairu z OSR nebo BRQ popř. Wizzu do LTN cikáni, kteří pendlují mezi ČR kde jsou "utlačováni" a Británii přičemž inkasují sociální dávky na obou stranách. Tvoří.
Jestli je Ciampino uprostřed města nebo ne je jedno, linky do ČR včetně PRG jsou plněné především zvenčí protože domácí poptávka je neuživí a turistický potenciál Ostravy je velmi blízký nule, takže představa že se ti do OSR budou hrnout davy Talošů je prostě mimo mísu.

Kilo Hotel - nepřihlášený host (...228.13...)
24.01.2014 19:36

Martin LKMT: Tak snad mít faktické námitky není nic špatného, ne? Já jen říká, co si myslím, diskutuji.

Ad) Orly. Kdyby bylo Orly, tak fajn, bohužel Ryanair na ORY nelítá a jak už bylo řečeno, QS drží CDG.

Ad) Ciampino. Ano, letiště je na celkem dobrém místě, Řím je bezpochyby oblíbená turistická destinace, ale obávám se, že linka by dopadla stejně, možná hůř, jako Brno - Bergamo. Obsazenost by třeba byla ucházející, ale yield velmi velmi malý. Troufám si tvrdit, že na lince OSR-CIA by bylo minimum dobře platící klientely.

Když už nějaký rozvoj pro OSR, tak se nejvíc kliním k Lufthanse do FRA, mezi OSR a Německem možná existuje nějaký trh, navíc přípoje do celého světa z FRA.

A Ryanair? Maximálně posílení STN + možná nějaká další linka Britské ostrovy, možná nějaká sezonní do Středomoří. Z jiných destinací, kde by mohl mít RYR úspěch, mě napadá snad jen Weeze.

Ondra - nepřihlášený host (...228.20...)
24.01.2014 19:22

Mají planes.cz i žebříček fotek podle počtu komentářů pod nimi? :) asi tady roste adept na první příčku... :))

Martin LKMT - nepřihlášený host (...47.145...)
24.01.2014 17:45

zas někdo

Martin LKMT - nepřihlášený host (...47.145...)
24.01.2014 17:45

KH,Pavelec: To sakra musíte mít proti i maličkostem námitek a navíc já neříkal že musí mít nýbř že může mít takže se trochu klidněte:
pokuď si Ryanair udělá v ostravě další základnu!!Tohel je ctrl c z mého předechozího komentáře a dobře Hahn je špatný nápad ale Ciampiano-přímo skoro uprostřed Říma!Charleoi uznávám ne ale Orly je taky skoro u centra a uznávám že Bergamo,Hahn,Rygge a Charleoi NE!





Ale

Orly
a Ciampiano
spojení Paříž,Řím Ostrava to by vážně vážně bylo dobré a z nejmoudřejšího hlediska by Paříž možná odpadla kvůli SW ale nevím ale linka OSR-Ciampiano je pořád volná ne?!Tak teda chci vidět další trumf proti Ciampianu! No tak odvažte se zad někdo já jen čekám :-)

rpls - nepřihlášený host (...45.122...)
24.01.2014 16:22

pavelec: Ty musis byt hodne velky ubozak, kdyz vyplodis neco tak nenavistneho! Nebo snad snaha o rozpoutani flamu?

Pavelec - nepřihlášený host (...77.232...)
24.01.2014 10:36

A dle čeho usuzuješ že si FR zrovna v tak beznadějné díře jako OSR udělá základnu? Vždyť i v BTS jim objemy meziročně propadly skoro o 15% a o základně jen žvaní už kolikátý rok po sobě.
Vždyť i ten STN je tak dotovaný že by byl FR hloupý kdyby tam pro ty cikány nelítal. Až městu a kraji dojdou prachy tak to zabalí a půjdou jinam.

Kilo Hotel - nepřihlášený host (...188.231...)
24.01.2014 02:01

Ostrava - Hahn a Brno - Bergamo je propastný rozdíl. 1) Aglomerace Bergama je mnohem větší. 2) Bergamo je kromě business destinace (Milán) i turistická destinace (Milán, Alpy, přípoje k moři), navíc funguje i opačná turistika (chlastací akce Italů v ČR). 3) Spojení Bergamo - Milán je o hodně lepší, než spojení lesa (rozuměj Hahnu) s okolním světem. No a konečně 4) Linka Brno - Bergamo byla zrušena kvůli tristnímu zájmu. Přesněji řečeno zájem by byl, ale za ceny, za které byla linka od počátku odsouzena k zániku.

Hahn se nachází u velkého města? A u kterého prosím? U Lucemburku? Troufám si tvrdit, že poptávka po trase OSR-LUX nebude velká. A nenechte se mýlit. To, že se letiště jmenuje "Frankfurt/Hahn", neznamená, že je u Frankfurtu (vzdálenost činí 125 km). Tedy business cestující tím nepoletí ani jeden, okolí Hahnu není zrovna turistická oblast, takže pak snad jen kvůli těm přípojům, jinými slovy linka OSR-HHN je odsouzena k zániku ještě před tím, než se o ní dá začít vůbec uvažovat ;)

Celkem 82 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace