Detail fotografie

unknown


Typ letadla: unknown
Letiště: Mimo letiště
Společnost: Not specified
Registrace: Neznámá
Autor: Satik
Datum pořízení: 07/2008
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 7081×

Popis:

Pohled na italské pohoří během přiblížení do Neapole.




Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



Martin - nepřihlášený host (...102.235...)
28.12.2008 01:44

Jestli Vás baví létání a vše s tím spojené, tak se Vám při troše zdravého rozumu tahle fotka musí líbit...

fanda - nepřihlášený host (...64.0...)
11.08.2008 13:27

Prdlajs, rejpalové; všichni piloti šli do učení na pilota právě pro takovejdle kukuč, proto se tolik Ing.Kašparů a Ettrichů a jak se vlastně všichni ti priekopníci jmenovali, od počátků snažilo létat a koukat seshora na tu krásu, jako ti ptáčkové nebešští, a taky aby měli proti obyčejnskejm pěšákům něco extra. Foťte a zveřejňujte! Jen houšť! Jsme mnozí tací, kterým příroda nedovolila kvůli zdraví létat a podívat se nahoru, tohle je pro nás jediná možnost, jak dík šikovnejm klukům fotografickejm vidět seshora dolů na zem. A dík redaktorům stránek. Zdraví Fanda

PM - nepřihlášený host (...70.2...)
05.08.2008 03:01

Z te krasy jde az mraz po zadech. Kdyby vsechno vysadilo, neni velkou masinu kam posadit. V zime je to jeste krasnejsi, ale i beznadejnejsi. Klouzacka, laviny...
Uz jsem si podruhe musel zmenit jmeno. Poprve kvuli clanku v priloze novin, podruhe, ze doslo jaksi ke "zdvojeni". PM

Avp - nepřihlášený host
03.08.2008 23:50

Re: Dan: Tak to je prekvapive, ze na vyse zverejnene fotce jsou hory a udoli bliz, preci jen pokud se leti nad Alpami, zem bude preci jen znatelneje bliz. A pokud jde o objekty na me fotce, ono tezko to vyzoomovat vic, kdyz pilotovi neporucite kudy ma letet a ta airways nad Bruselem vede zrovna tudy. A co zoomovat, kdyz to hlavni, letiste jsem chtel zachytit predevsim a pokud bych ho zoomoval, bylo by z nej videt jeste mene.

-bn- - nepřihlášený host
02.08.2008 14:56

Petr Bé: myslím, že o tom, s čím stojí a padá tahle fotogalerie, rozhodují autoři stránek... Určitě bych netvrdil, že fotka z letadla vůbec nesouvisí s letectvím. A že by na ní nebyl žádný detail? To snad nemyslíš vážně, pokud trochu fotíš :-)
Luk : Super komentář!

makeo - nepřihlášený host
02.08.2008 12:25

Avp, Dan: souhlasím s Danem, že Satikova fotka je plastičtější, živější. Věši fotku, Avp, bych asi do galerie neposílal. To letiště je sice zajímavé, ale vidíme ho minimum a ještě v kompozičně nepříliš štěsté části snímku.

02.08.2008 10:24

AvP: Ja bych take Vasi fotku neprijal, protoze tam to letiste neni celel a ostatni objekty na zemi jsou tak mrnave, ze tam vlastne neni nic videt... zde jsou ty hory a udoli bliz a zretelnejsi a je to pomerne pekna krajinka na pohled oka :-)

Petr Bé - nepřihlášený host
02.08.2008 09:09

Avp: výrazně lepší fotka je ta vaše, vím, co na ní autor chtěl fotit. Snad jen drobnost, chybí koneček ranveje (ořez dole) :)
PetrM: záleží na tom, jestli je focená z boční strany, nebo zezadu, a jestli má pěknou livery...

Avp - nepřihlášený host
01.08.2008 22:42

Jenom se ptam, kdyz tu tak vidim ty komentare typu "tohle je pohled z letadla na hory..ani ne na letiště shora" nebo " jak se člověk při podobném pohledu na vlastní kůži cítí" a ptam se sam sebe, jak moc velky je rozdil mezi touto fotkou a tou, ktera byla redakci Planes.cz nedavno odmitnuta s pro me naprosto nesmyslnym oduvodnenim. Rozdil mezi nimi nevidim, co se kvality tyce, snad jen na te me je neco navic. Alespon to letiste. K posouzeni zde: link://i36.tinypic.com/2411s8h.jpg

bureš - nepřihlášený host
01.08.2008 21:14

Přátelé, prosím, poraďte mi, rád bych poslal do galerie fotky své přítelkyně. Cit pro detail mám. Ptáte se, jak to souvisí s letectvím? Inu, je to pěkný éro a fotili jsme na začátku a v průběhu finálního přiblížení :-). Děkuji.
PS: v plném rozlišení ale pouze za úplatu :-))).

Celkem 21 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace