Ryanair optimalizuje svou síť v Polsku

Ryanair oznámil, že ze své základny na letišti Varšava–Modlin stáhne dvě ze současných šesti letadel. Ta umístí na základny v Poznani a Katovicích. Spolu s tím uzavře 10 linek z Modlinu a na dalších patnácti bude muset provoz omezit. Irský dopravce z letiště provozuje spoje do celkem 58 destinací.

Z Poznaně, kde mají nyní základnu tři letadla Ryanair, létá do 38 destinací v 19 zemích. Novinkou je linka Poznaň – Praha, která startuje od pondělí 1. dubna 2024.

Druhé modlinské letadlo dostane základna v Katovicích. Z té Ryanair provozuje linky do 20 destinací v 11 zemích. Jmenovitě do Alghera, Alicante, Atén, Bari, Bergama, Boloně (Forli), Dortmundu, Dublinu, Katánie, Londýna (Stansted), Manchesteru, Osla (Gardermoen), na Pafos, do Puly, Říma (Fiumicino), Trapani, Trevisa, Varny, Zadaru a na Maltu. Mezi novinky letního letového řádu 2024 Ryanairu v Katovicích patří právě španělské Alicante, či chorvatský Zadar. Na letišti najde toto léto domov trojice letadel irského dopravce.

Připravil: Martin Bernict


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace