easyJet bude létat do Prahy z Porta

  • 17.03.2022 13:00

Společnost easyJet ode dneška nabízí přímý spoj do města, které je proslulé portským vínem.  Linka Praha – Porto bude v nabídce od 4. května. Dopravce nabízí dva lety týdně, každou středu a sobotu.

Airbusy A320 na lince EJU7769/70 se vydají z Porta do Prahy každou středu od 4. května v 07:05 a po pobytu v Praze od 11:20 do 12:10 hodin se vrátí do Porta ve 14:30 hodin. V sobotu jsou časy letů posunuty na  13:55 (Porto) - 18:10-19:10 (Praha) - 21:30 (Porto).

„Jsem nesmírně rád, že mohu oznámit zavedení naší nové linky mezi Portem a Prahou, která spojí dvě z nejživějších měst v Evropě. Severní Portugalsko má hodně co nabídnout, počínaje návštěvami památek, degustacemi vína a gastronomickými zážitky. Nemůžeme se dočkat chvíle, kdy v Portu během následujících měsíců přivítáme naše zákazníky z České republiky. Stále s důvěrou vyhlížíme letní sezónu, protože víme, že se naši klienti těší na zaslouženou dovolenou, shledání se svými blízkými a osobní schůzky s obchodními partnery,“ uvedl José Lopes, ředitel společnosti easyJet pro Portugalsko.

„Porto dlouhodobě patřilo mezi priority rozvoje leteckých spojení a jsme rádi, že nyní bude tato destinace z Prahy ještě dostupnější díky přímému leteckému spojení společnosti easyJet,” uvedl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

 

 

Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace