Plane type: | B737-8GJ |
Airport: | Off airport |
Airline: | SpiceJet (SEJ/SG) |
Registration: | VT-SPQ |
Author: | Aviatic |
Date taken: | 08/2012 |
Number of ratings: | 0× |
Number of views: | 3492× |
Pune-Bangalore dinner
Jo, to už jsem zjistil. Proto jsem sem dal odkaz na jednu z Tvých fotografií a napsal jsem, že jsi měl ke svému tvrzení rozumný důvod.
Někdy se člověk splete, to se stává. Teď už bych nenapsal, co jsem psal dříve, bohužel zpětně se to smazat nedá. Já jsem ten poslední, který si tady potřebuje něco honit a dělat zlou krev.
První indický vnitrostátní let mi hrozí letos v listopadu, sám jsem teď zvědavej, co mi na něm naservírují. Já ale s jídlem v letadle nikdy problémy neměl. A s indickou kuchyní obecně taky ne. To spíš s jejich hygienou.
Hloušek- nedělej machra,nikoho to nezajímá a furt se neurážej!
MK: máš pravdu, já vim. Ale když se sundal ten "igelit", tak se povrch totálně odloupal a bylo to dost nevzhledné, tak jsem to radši "dal" takhle :-)
DHL
Yango: já nejsem žádný cucák a v Indii už jsem strávil sakra dlouho času. A procestoval jsem jí celou od severu na jih, od západu na východ. Hodně jsem toho ochutnal v restauracích, taky v závodech, kde jsem dělal audity. Létal jsem s Emirates, SpiceJet, Indigo, JetLite, JetKonnect. A tak mám i trochu přehled o jídle a už si troufnu hodnotit. Někdy to chutná lépe, jindy hůře. Tohle jídlo stálo ale za starou bačkoru.
Jak jsi na tom Ty s Indií?
DHL
Kuba J.: Soudě podle popisu a komentářů k Davidově fotografii
www.planes.cz/cs/photo/1138671/b737-800-unknown-jetkonnect-jll-s2-mimo-letiste/
máš pravdu, tudíž k tomu měl rozumný důvod a co jsem napsal, se ho netýká. Ale to jsem při psaní předešlého příspěvku nevěděl, spíš jsem si vzpomněl třeba na své kolegy, kterým jsem nedávno přinesl jenom takovou pitomost jako čerstvé fíky, tedy nic zvláštního, v domnění, že jim udělám radost. Většina chodila kolem nich, jako by byly prudce infekční a už přivonění k nim by jim způsobilo průjem, takže jsem si je večer zase téměř všechny mohl odnést domů.
A takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho. Omezenost některých lidí mě prostě zaráží.
Hlad na vás a sní se vše
yango: a když mu to třeba jednoduše nechutnalo? Všichni lidé nemají stejné chutě a stejně tak ne každý má na indickou kuchyni plechovu hubu.
Štítit se sníst něco jen proto, že to vypadá nezvykle, nepovažuji zrovna za projev inteligence. Možná, že jsi k tomu měl nějaký rozumný důvod a tak se tě to netýka, ale já se jako fanda netradiční kuchyně ve svém okolí setkávám s přístupem "fuj, to jíst nebudu" docela často a rozhodně to ve mně nebudí hrdost na své krajany.
yango: A proč jako?
16 records
Copyright © 1999-2024 planes.cz | CMS
Libor: Nedělám machra, jen odpovídám, nevím, z čeho pramení tvůj atak. Proč mě oslovuješ příjmením? A proč se nepodepíšeš? Takové chytráky, jako jsi ty, to mám ale nejradši. Kolikrát jsi byl v Indii ty?
yango: V klidu, jen reaguju. Uznávám, že mi indická strava nějak extra k srdci nepřirostla, ale jsou velké rozdíly. Jinak to chutná v lepší restauraci, jinak to chutná v kantýně někde v továrně. A i na palubě letadel je to někdy lepší, někdy horší. Tak to prostě je. :-) Někde se dá dostat maso, v jiných částech Indie už je to skoro nemožné. Hygiena je hustá, to je pravda, filtrovaná voda, upatlané nádobí a příbory, pochybné skladování, jatka na ulici a maso pověšené na hácích venku klidně ve 40´C. Na vlastní oči jsem viděl i porážku kozy na ulici. Síla... Takže jestli tě čeká nějaká cesta a pobyt, placatka slivovice apod., je správná volba :-)