Photo Detail

AN2TD


Plane type: AN2TD
Airport: Off airport
Airline: Skydive & Air Service
Registration: OK-VHJ
Author: Chroustal
Date taken: 12/2010
Number of ratings: 0×
Number of views: 5165×

Description:

30.12.




The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



franta - unsigned guest (...80.74...)
2012-02-05 17:20

Proč poslední parašoust za sebou nezavře dveře?

Petr Popelář (...84.36...)
2011-01-11 08:37

Jivo:Omyl, to nebyla žádná stížnost....spíš povzdech jak za tří podobných vybrat nejlepší ...nechceme držet fotky dlouho a okurková sezona je zrovna leden a nevíme co s fotkama:-/

Jivo - unsigned guest (...49.75...)
2011-01-11 05:03

Spise zda by nebylo lepsi prodlouzit drzeni ve fondu. Na diskusnim foru byla stiznost, ze jedeme ve trech do LOWS a vsichni cpeme ty sama fota. Ja s hruzou vybiram neco z te zaplavy co mam. Pokud se neco povede, proc treba neppozdrzet az bude okurkova sezona. Tyto obe fotky jsou extremne zajimave. Prijit treba za 2 mesice, kazdej by jen slintal.

zhrado - unsigned guest (...99.193...)
2011-01-10 00:39

fotka je to super

Petr Popelář (...84.36...)
2011-01-09 22:29

Tivat: Odhad, že se fotka bude líbit i opakovaně vyšel......je 2230 a má skoro 900 náhledů a v pořadí druhá za Zepellinem......hvězdiček má deset...tedy zaujala, co dodat?

Tivat - unsigned guest (...192.7...)
2011-01-09 22:24

fotky jsou to parádní, ale poslední dvě se liší akorát počtem paragánů a to už mě přijde dost stejné, obzvlášť jestli je poslal autor společně

Jarda - unsigned guest (...146.8...)
2011-01-09 20:37

A kdo bude zavírat dveře?

AdaAirlines - unsigned guest (...127.244...)
2011-01-09 12:55

to: ... , asi abych vyjadril svuj nazor. Hlavo

... - unsigned guest (...178.33...)
2011-01-09 11:45

tak proc si to otevrel ty osino

AdaAirlines - unsigned guest (...127.244...)
2011-01-09 09:07

Nejaka nova kompozice by nebyla? Prvni fotka byla prijemna, ted jako bych citil osinu v pr****.

10 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details