Emirates představily Airbus A380 inspirovaný Wimbledonem

  • 03.07.2024 17:41

Emirates nasadily na linky Airbus A380 (A6-EOE) v barvách inspirovaných Wimbledonem. Emirates jsou oficiálním leteckým partnerem tohoto tenisového turnaje. Letadlo v těchto barvách bylo odhaleno jen těsně před zahájením Wimbledonu 1. července. Do Londýna vedla první cesta letadla ve wimbledonském livery. Efektní video z příletu letadla do Londýna je zde.

Unikátní barvy obsahují logo Wimbledonu a siluety tenistů s výrazným nápisem „Official Partner“.

V barvách Wimbledonu se letoun objeví se v Manchesteru, Washingtonu, Paříži, New Yorku, Casablance, Curychu, Brisbane, Barceloně a Perthu. 

(Foto: Emirates, planes.cz)


Fotografie k článku



Komentáře



ropič - nepřihlášený host (...183.97...)
04.07.2024 16:34

Velké Británii sice kdysi patřil velký kus koloniální Asie, který dodnes s Londýnem udržuje rodinné, a pracovní styky, ale nepoužívá k tomu British Airways, coby aerolinku vlastněnou královskou rodinou, nýbrž zprostředkovatele - Qatar, Etihad a hlavně Emirates. To je geopoliticky hodně zajímavé. V podobné pozici by teoreticky mohly být některé z aerolinek z Venezuely a propojovat Jižní Ameriku s Madridem. Ale nejsou a nikdy nebudou. Přitom i ropu by na to měly. Takový obchodní majstrštyk prostě nikdo nezopakuje.

Luboš - nepřihlášený host (...135.229...)
04.07.2024 12:27
Poznámka

Emirates je silná letecká společnost která má jistě zářivou budoucnost.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace