Kiwi.com a Ryanair zahajují spolupráci

  • 28.05.2024 15:39

Česká travel-tech platforma Kiwi.com a Ryanair, největší evropská letecká společnost, dokončily technologickou integraci a dnes zahajují spolupráci. 

Zákazníci získají přímý přístup k letenkám nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a k ochraně před nečekanými událostmi v letovém provozu (tzv. Distuption Protection) od Kiwi.com. Cenu i další důležité informace přitom cestující uvidí transparentně v rámci celého rezervačního procesu. Obě společnosti tím chtějí rozšířit nabídku pro své zákazníky a zároveň poskytovat výbornou zákaznickou zkušenost s jejich službou.
Kiwi.com do partnerství přináší své unikátní technologie a algoritmy, včetně chytrého propojování letů od nezávislých aerolinek. Firma tak může nadále nabízet jedinečná spojení různých letů, která by u jiných poskytovatelů zákazníci nenašli. Ryanair tím zároveň rozšiřuje svůj dosah i na zákazníky v těch zemích, kde doposud neoperovala.

„Jsem potěšen, že jsem dnes osobně v Praze mohl s týmem Kiwi.com zahájit partnerství, které umožňuje zákazníkům rezervovat letenky společnosti Ryanair bez skrytých přirážek a přímý pohodlný přístup k rezervacím prostřednictvím účtu myRyanair. Letní sezóna se blíží a my se těšíme na spoustu spokojených zákazníků Kiwi.com na palubách nízkonákladových letů Ryanair do 39 destinací ze čtyř českých letišť,‟ uvedl při této příležitosti Eddie Wilson, CEO společnosti Ryanair. Zmínil také provozní výhody pro cestující, kterým předávání údajů o rezervacích usnadní případné vracení peněz při neuskutečněném letu společnosti Ryanair, přičemž o zajištění náhradní dopravy a krytí nákladů u dalšího dopravce v rámci virtuálního interliningu se postará společnost kiwi.com.

„Jsme velmi hrdí, že největší letecká společnost v Evropě oceňuje naše investice do produktu a zákaznické zkušenosti a vybrala si právě Kiwi.com jako svého prvního partnera pro online rezervace letů. Spolupráce se společností Ryanair je důkazem toho, že chceme navazovat vztahy s leteckými společnostmi ve prospěch zákazníků i našich dlouhodobých obchodních cílů,‟ komentoval nové partnerství Oliver Dlouhý spoluzakladatel a CEO Kiwi.com.

Tento pozitivní obrat ve vzájemných vztazích oba nejvyšší zástupci společností připisují snaze o větší vnímání potřeb svých zákazníků a vycházení vstříc jejich zájmům. 

TZ a TK společností kiwi.com a Ryanair


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Jiří - nepřihlášený host (...30.175...)
29.05.2024 10:05

A on nutí někdo potenciální cestující, aby létali právě s touto chátrou...?

DC-10 - nepřihlášený host (...179.121...)
28.05.2024 20:38
KDYŽ SE SPOJÍ DVA ŠMEJDI

Co asi může vzniknout, když se spojí podvodníci s jednou z nejhorších leteckých společností na světě?? Raději se jim vyhnout

Fakta světového dění - nepřihlášený host (...24.56...)
28.05.2024 20:04
Dnes je apríla?

Ale co to čteme, nedávné nevraživé žaloby najednou vystřídala láskyplná spolupráce? Co za tím asi tak bude jiného, než další prachsprosté oškubání zákazníka. Hlavně ale, že si všichni najdeme, co hledáme, i s přirážkou a to přece nevadí, vlci se nažerou a ovce půjdou donaha!

Celkem 3 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace